Erratum to: Case report. Spermatocytaire tumor: een zeldzame testiculaire tumor (Tijdschrift voor Urologie, (2023), 13, 4, (92-95), 10.1007/s13629-023-00392-3) - van Renterghem, Alexander R. P. K. M.; del Pilar Laguna Pes, Maria; Ferong, Kristel B. M.; Clarijs, Ruud; Jacobs, Rens A. L. (Bohn Stafleu van Loghum, 2023)
[Abstract Not Available]
Keywords: Orchiectomy; Spermatocytic Seminoma; Spermatocytic Tumor; Testicular Tumor